Βίντεο

Priority Session in the 8th Congress of the European Operating Room Nurses Association (EORNA), 4-7 May 2017, Rhodes Island, Greece. Title: “What’s all the fuss with positive emotions? All you wanted to know about positive emotions and you did not dare ask”

Η ομιλία της Δρ. Πασχαλιάς Μυτσκίδου, μέλους του ΔΣ της ΕΕΘΕΨΥ, πάνω στις θετικές σχέσεις. Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στην εκδήλωση/παρουσίαση της σειράς "Θέματα Σύγχρονης Ψυχολογίας", στο POLIS ART CAFE στις 21 Δεκεμβρίου 2017.  

Με σύνθημα "με φόρα στην ανηφόρα", ο χαρισματικός Καθηγητής και Mellon Angel κ. Αναστάσιος Σταλίκας μίλησε για τον ρόλο της θετικής ψυχολογίας στην ενίσχυση της εργασιακής ανθεκτικότητας. 

Ο Δρ. Αναστάσιος Σταλίκας, Καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, μιλάει στο TEDxYouth@Academy για αυτά που δίνουν νόημα στη ζωή.

Η Ομιλία του Δρ. Αναστάσιου Σταλίκα, Πρόεδρου της Ελληνικής Εταιρίας Θετικής Ψυχολογίας, για τη Θετική Ψυχολογία, τη Θετικότητα, και την Έμπνευση

24ο Συνέδριο ΕΑΣΕ - Συνέδριο ηγεσίας. Για τον ρόλο των θετικών συναισθημάτων στη διαχείριση αρνητικών καταστάσεων μίλησε ο Αναστάσιος Σταλίκας, καθηγητής ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Η ομιλία του Δρ. Αναστάσιου Σταλίκα για την Θετική Ψυχολογία στην Ημερίδα Γονέας Στον 21ο Αιώνα
goneas.wordpress.com

Το δεύτερο μέρος της ομιλίας του Δρ. Αναστάσιο Σταλίκα για την Θετική Ψυχολογία στην Ημερίδα Γονέας Στον 21ο Αιώνα
goneas.wordpress.com

Η έναρξη του #5 Open Coaching Day.
Μιλούν: Άγγελος Δερλώπας, Μιχάλης Γαλανάκης, Αναστάσιος Σταλίκας.

Ο Martin Seligman μιλάει για την ψυχολογία - ως πεδίο έρευνας και ως πρακτική. Τι μπορεί να μας βοηθήσει η σύγχρονη ψυχολογία να γίνουμε; 

Ο καθηγητής Martin Seligman κάνει τη δεύτερη δημόσια ομιλία του για τη Θετική Ψυχολογία στο St Peter's College, Adelaide.

Η κεντρική ομιλία του Martin Seligman στο συνέδριο "Wellbeing Before Learning; Flourishing students, successful schools" στην Adelaide στις 27 Φεβρουαρίου 2012

Ο Dan Gilbert, συγγραφέας του βιβλίου Stumbling on Happiness, αμφισβητεί την ιδέα ότι θα είμαστε δυστυχισμένοι εάν δεν έχουμε αυτό που επιθυμούμε. Το "ψυχολογικό ανοσοποιητικό μας σύστημα" μας επιτρέπει να είμαστε πραγματικά ευτυχισμένοι ακόμα κι όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα είχαμε σχεδιάσει.

Ο Mihaly Czikszentmihalyi ρωτάει: "Τι είναι αυτό που κάνει τη ζωή να αξίζει να τη ζεις;" Σχολιάζοντας ότι τα χρήματα δεν μπορούν να μας κάνουν ευτυχισμένους, στρέφεται σε εκείνους που βρίσκουν ευχαρίστηση και ικανοποίηση σε δραστηριότητες που επιφέρουν μια κατάσταση "ροής". 

Ομιλία του Martin Seligman - Φεβρουάριος 2004, Μοντερέι Καλιφόρνια. Με ελληνικούς υπότιτλους.

Τρέμετε τις Δευτέρες; Δεν χρειάζεται να συμβαίνει αυτό. Η Θετική Ψυχολογία μπορεί να μας παρέχει επιστημονικά εργαλεία και παρεμβάσεις που μπορούν να μας βοηθήσουν να ακμάσουμε στον χώρο της εργασίας. 

Στην Αυστραλία, ένα σχολείο έχει αναπτύξει πρόγραμμα εκμάθησης αισιοδοξίας. Από το 2008, το "Geelong Grammar School" εφαρμόζει πρόγραμμα «Θετικής Εκπαίδευσης» και συνδυάζει την διδασκαλία με την θετική ψυχολογία.

"What is Positive Psychology?" A "white board animation" sponsored by Test Prep Gurus (www.TestPrepGurus.com)

Ο Alfred είναι ερωτευμένος. Είναι επίσης θυμωμένος, γεμάτος ντροπή, φοβισμένος, λυπημένος και μόνος. Η καλή του φίλη Χαρά τον στηρίζει στην αιώνια πάλη του εναντίον της Σκιάς. Πάρε κι εσύ μέρος στον αγώνα! Μπορεί στην πορεία να ανακαλύψεις κάτι καινούριο για τα συναισθήματα σου. 

Please reload

Γνωρίστε και εφαρμόστε τις βασικές αρχές της Θετικής Ψυχολογίας !

Περισσότερα

Γίνετε μέλη της ΕΕΘΕΨΥ για να συμμετέχετε στα συνέδριά μας με μειωμένο κόστος και να έχετε άμεση ενημέρωση για τα δρώμενα στον τομέα της Θετικής Ψυχολογίας!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Διεύθυνση: Παιωνίου 2

10440, Αθήνα

E-mail: info@positiveemotions.gr

Τηλέφωνο: 210 8251536

Fax: 210 8251581

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  • Facebook Social Icon

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ

ΣΤΟ newsletter