Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Όροι χρήσης και Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

 

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, ιδιαίτερα και βάσει του ερευνητικού αντικειμένου της Εταιρείας μας, αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Η Ελληνική Εταιρία Θετικής Ψυχολογίας (ΕΕΘΕΨΥ), στην οποία ανήκει ο παρών ιστότοπος, δεσμεύεται έναντι των χρηστών σεβόμενη την ιδιωτικότητά σας και επαγρυπνώντας για την ορθή τήρηση και λειτουργία των συστημάτων ασφαλείας της με σκοπό την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

 

Και όταν εννοούμε εσάς εννοούμε το χρήστη της ιστοσελίδας μας, που εγγράφεται στην ιστοσελίδα μας, αποκτά λογαριασμό, με σκοπό την παροχή από εμάς προς εσάς υπηρεσιών προσωποποιημένης πληροφόρησης και ενημέρωσης μέσω της αποστολής ενημερωτικού email (Newsletter) ή ενημερωτικών ειδοποιήσεων, μέσω των οποίων σας ενημερώνουμε για κάθε πληροφορία σχετική με τις προτιμήσεις σας, ως αυτές έχουν καταχωρηθεί από εσάς στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ιστοσελίδας μας.

 

Σκοπός της παρούσας πολιτικής απορρήτου και της συμπεριλαμβανομένης σε αυτή δήλωσης προστασίας προσωπικών δεδομένων είναι η ενημέρωσή σας σχετικά με το είδος των προσωπικών δεδομένων που συλλέγει η Εταιρία μας από εσάς, πώς επεξεργαζόμαστε (συλλογή, αποθήκευση, χρήση, διαβίβαση) τα προσωπικά σας δεδομένα, πώς προστατεύονται, καθώς και τα δικαιώματα που έχετε έναντι αυτής της επεξεργασίας, η οποία σε κάθε περίπτωση διενεργείται με αξιόπιστο και διαφανή τρόπο.

 

Το απόρρητό σας είναι σημαντικό για εμάς και έτσι, για να είναι διαφανής ο τρόπος συλλογής, χρήσης και ανταλλαγής πληροφοριών, σας καλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τα ακόλουθα:

 

  • Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε σχετικά με εσάς και πώς τις χρησιμοποιούμε.

  • Ποια είναι η νομική βάση για την από μέρους μας επεξεργασία των πληροφοριών σας.

  • Πώς μοιραζόμαστε τις πληροφορίες που συλλέγουμε.

  • Διαφημιστικά μηνύματα.

  • Πώς αποθηκεύουμε και διασφαλίζουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε και για πόσο χρόνο τις διατηρούμε.

  • Ποια είναι τα δικαιώματά σας και πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να ελέγξετε τις πληροφορίες σας.

  • Πώς μεταφέρουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε διεθνώς.

  • Πώς κρατάμε τις πληροφορίες σας ασφαλείς.

Ποιος είναι ο Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων στην Εταιρία μας

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)

 

Γενικά Στοιχεία για τη Συγκεκριμένη Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και για τη Χρήση του ιστοτόπου μας

 

Χρησιμοποιώντας τους διαδικτυακούς τόπους ιδιοκτησίας της ΕΕΘΕΨΥ συναινείτε στη συλλογή και τη χρήση πληροφοριών όπως αναφέρονται σε αυτήν την Πολιτική Διαχείρισης Προσωπικών Δεδομένων. Επίσης, αναγνωρίζετε ότι η ΕΕΘΕΨΥ μπορεί περιοδικά να αλλάξει, τροποποιήσει, προσθέσει, αφαιρέσει ή ενημερώσει με οποιονδήποτε τρόπο την παρούσα Πολιτική Διαχείρισης Προσωπικών Δεδομένων κατά τη διακριτική της ευχέρεια, χωρίς προηγούμενη ενημέρωσή σας.

Θα κοινοποιούμε οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτήν τη σελίδα, ούτως ώστε να είστε πάντα ενημερωμένοι σχετικά με τον τύπο πληροφοριών που συλλέγουμε, πώς τις χρησιμοποιούμε και υπό ποιες συνθήκες μπορεί να τις αποκαλύψουμε.

 

Η συγκεκριμένη Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ισχύει για τις όλες τις Ιστοσελίδες της ΕΕΘΕΨΥ. Ιστοσελίδες της ΕΕΘΕΨΥ νοούνται οποιεσδήποτε ιστοσελίδες κατέχει και ελέγχει η ΕΕΘΕΨΥ. Η ΕΕΘΕΨΥ μπορεί να διαμοιράζει πληροφορίες στις ιστοσελίδες που κατέχει ή ελέγχει, οι οποίες πάντα διέπονται από τη συγκεκριμένη Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

 

Η ιστοσελίδα μας περιλαμβάνει και υπερσυνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες. Μόλις εισαχθείτε σε κάποιο άλλο διαδικτυακό τόπο (είτε μέσω κάποιας διαφήμισης, υπηρεσίας, ή υπερσυνδέσμου στο περιεχόμενο), έχετε υπόψη σας ότι η ΕΕΘΕΨΥ δεν ευθύνεται για τις πολιτικές ασφαλείας και προστασίας αυτών. Σας προτρέπουμε να ψάχνετε και να διαβάζετε τις πολιτικές ασφαλείας και προστασίας καθενός από τους διαδικτυακούς τόπους που επισκέπτεστε μέσω κάποιου υπερσυνδέσμου ή διαφήμισης της ιστοσελίδας μας ή του Newsletter μας.

 

Ελπίζουμε ότι διαβάζοντας τη Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα θα έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα για το πώς αντιμετωπίζουμε και διαχειριζόμαστε τα στοιχεία σας.

 

Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές από τις υπηρεσίες της ΕΕΘΕΨΥ χωρίς εγγραφή, υπάρχουν ορισμένες που την απαιτούν.

 

Εάν χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας χωρίς εγγραφή, οι μόνες πληροφορίες που συλλέγουμε είναι τα Μη-Προσωπικά Δεδομένα χρησιμοποιώντας Cookies ή Web Beacons.

 

Εάν επιλέξετε να εγγραφείτε, για να αποκτήσετε πρόσβαση στις επιπλέον υπηρεσίες που προσφέρει η ΕΕΘΕΨΥ, απαιτούμε από εσάς τη συμπλήρωση Προσωπικών Δεδομένων. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη διασφάλιση της ακρίβειας και εγκυρότητας των Δεδομένων που καταχωρείτε. Ανακριβή δεδομένα θα επηρεάσουν τις πληροφορίες που λαμβάνετε χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας μας καθώς και τη δυνατότητα επικοινωνίας μας με εσάς, όπως αναφέρεται στη συγκεκριμένη Πολιτική Προστασίας. Για παράδειγμα, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) θα πρέπει να είναι σε ισχύ καθώς έτσι μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

 

Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε σχετικά με εσάς και πώς τις χρησιμοποιούμε

 

Συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς όταν μας τις παρέχετε και ειδικότερα όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας μέσω της καταχώρησης των στοιχείων σας

 

  • στην ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής χρήστη/μέλους της ιστοσελίδας μας,

  • στην ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής μέλους της ΕΕΘΕΨΥ με ετήσια συνδρομή,

  • στην ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής μέλους της ΕΕΘΕΨΥ σε ομάδα εργασίας,

  • στην ηλεκτρονική φόρμα επικαιροποίησης στοιχείων μέλους της ΕΕΘΕΨΥ,

  • στην ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής σε επιστημονικές εκδηλώσεις-συνέδρια - λοιπές δραστηριότητες της ΕΕΘΕΨΥ,

  • στην ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας.

 

Ο όρος «προσωπικά δεδομένα», όπως χρησιμοποιείται στο παρόν κείμενο, αναφέρεται σε πληροφορίες όπως το όνομα, η ειδικότητα, η ηλεκτρονική διεύθυνση κ.ά., οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσδιορίσουν την ταυτότητά σας. Η ΕΕΘΕΨΥ δεν θα επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

 

Ανάλογα με τις υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε και τα απαιτούμενα στοιχεία που συμπληρώνετε, αντίστοιχα, σε κάθε μια από τις ανωτέρω ηλεκτρονικές φόρμες, η ΕΕΘΕΨΥ ενδέχεται να συλλέξει τους ακόλουθους τύπους δεδομένων:

 

 Όνομα-επώνυμο

 Διευθύνσεις e-mail

 Διευθύνσεις κατοικίας και εργασίας

 Τηλεφωνικούς αριθμούς

 Βιογραφικό

 Τίτλο-Ειδικότητα- Θέση εργασίας

 

Μετά την εγγραφή, τα παραπάνω στοιχεία προβάλλονται / τροποποιούνται ανά πάσα στιγμή από τον ίδιο το χρήστη / μέλος με χρήση του προσωπικού του κωδικού πρόσβασης ή κατόπιν υποβολής σχετικού αιτήματος.

 

Τα συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα τα χρειαζόμαστε προκειμένου α) να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε σας αποστέλλοντας ενημερωτικά newsletters και alerts, β) να σας αναγνωρίζουμε ώστε να σας παρέχουμε προσωποποιημένη πληροφόρηση και ενημέρωση, γ) να εντοπίζουμε και να προλαμβάνουμε παράνομες ενέργειες, δ) να διασφαλίζουμε ότι είστε ενήλικας, ε) να διαπιστώνουμε ότι πληροίτε τα κριτήρια εγγραφής σαν μέλος της ΕΕΘΕΨΥ, σύμφωνα με το καταστατικό της (π.χ. πτυχίο Ψυχολογίας).

 

Α. Newsletters & e-mails προς εσάς

 

Όταν εγγράφεστε στην ιστοσελίδα της ΕΕΘΕΨΥ, εάν επιθυμείτε, θα λαμβάνετε περιοδικά πληροφοριακά / προωθητικά Newsletters μέσω e-mail.

Για να μπορέσετε να εγγραφείτε σε τέτοια Newsletters μέσω e-mail χρειαζόμαστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, όπως το όνομά σας και τη διεύθυνση email σας. Μπορείτε να διαγραφείτε από τις λίστες παραλαβής του Newsletter οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε. Παρέχονται οι αντίστοιχοι υπερσύνδεσμοι τόσο στην Ιστοσελίδα όσο και στα ίδια τα Newsletters. Εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών θα πραγματοποιηθεί η διαγραφή σας. Εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες με την αυτοματοποιημένη διαδικασία διαγραφής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία της ΕΕΘΕΨΥ, στη διεύθυνση Παιωνίου 2 και Αχαρνών, η οποία θα αναλάβει να πραγματοποιήσει τη διαγραφή σας εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών.

Σε μερικές περιπτώσεις, πατώντας σε έναν υπερσύνδεσμο ή διαφημιστικό μέσα σε ένα e-mail ή Newsletter, ο φυλλομετρητής σας (browser) μπορεί στιγμιαία να οδηγηθεί σε έναν τρίτο διαδικτυακό τόπο, ο οποίος λειτουργώντας με τη συγκατάθεση της ΕΕΘΕΨΥ (βλ. Αποκάλυψη σε Προμηθευτές Υπηρεσιών και Περιεχομένου, παρακάτω), σημειώνει ή καταμετρά την απόκρισή σας στο e-mail ή στο Newsletter πριν ανακατευθύνει το φυλλομετρητή σας στον επιθυμητό προορισμό. Η συγκεκριμένη διαδικασία ανακατεύθυνσης δεν θα είναι εμφανής σε εσάς.

 

Β. Ε-mails που στέλνετε στην ΕΕΘΕΨΥ

 

Η συγκεκριμένη Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα δεν ισχύει για το περιεχόμενο, τις επαγγελματικές πληροφορίες, τις ιδέες, τις σκέψεις ή τις επιστημονικές εργασίες που στέλνετε στην ΕΕΘΕΨΥ με e-mail. Εάν επιθυμείτε να διατηρήσετε περιεχόμενο ή επαγγελματικές πληροφορίες, ιδέες, σκέψεις ή εφευρέσεις προσωπικές, ιδιόκτητες ή αποκλειστικές, μην τις στέλνετε με email στην ΕΕΘΕΨΥ.

 

IP address

 

Λαμβάνουμε την IP address σας όταν περιηγείστε στην ιστοσελίδα μας και αν επιθυμείτε να μοιραστείτε μαζί μας τα δεδομένα τοποθεσίας σας, όπως επίσης και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες αυτές για τα δεδομένα αυτά προκειμένου να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας και να προστατεύσουμε την ιστοσελίδα μας.

 

Έρευνες

 

Χρησιμοποιούμε τις απαντήσεις σας για ερευνητικούς και στατιστικούς σκοπούς.

Όταν συμμετέχετε σε κάποια έρευνα μπορεί να σας ζητηθεί η εισαγωγή Προσωπικών Δεδομένων. Αυτά τα Προσωπικά Δεδομένα χρησιμοποιούνται για τη διεξαγωγή της έρευνας και σε καμία περίπτωση για την υποκίνηση πωλήσεων. Όταν η έρευνα χορηγείται από τρίτο πρόσωπο, οι Συγκεντρωτικές Πληροφορίες των αποτελεσμάτων της έρευνας δίνονται στο χορηγό. Τα Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγονται μέσω ερευνών αγοράς χρησιμοποιούνται μόνο από την ΕΕΘΕΨΥ και τους συνεργάτες μας και δεν δίνονται ή πωλούνται σε κανένα τρίτο πρόσωπο δίχως τη συγκατάθεσή σας ή την ειδική αναφορά στη συγκεκριμένη Πολιτική Προστασίας.

 

Σημείωση: Η ακρίβεια και το αληθές των δεδομένων που δηλώνετε εναπόκειται στον ίδιο το χρήστη. Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, πλην των όσων περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας, εκτός αν λάβουμε την προηγούμενη συγκατάθεσή σας ή εκτός αν κάτι τέτοιο απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο.

 

Δεδομένα που Συλλέγονται από Τρίτους που Δεν Ενεργούν για Λογαριασμό της ΕΕΘΕΨΥ

 

Οι χορηγοί ή οι διαφημιζόμενοι στην ΕΕΘΕΨΥ μπορεί να χρησιμοποιούν τα δικά τους Cookies, Web Beacons ή άλλες τεχνολογίες on-line καταμέτρησης στις διαφημιστικές τους καταχωρήσεις που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας και στα e-mails, τις ειδικές προωθητικές ενέργειες ή τα Newsletters που σας στέλνουμε. Ορισμένοι διαφημιζόμενοι χρησιμοποιούν άλλες εταιρείες, εκτός της δικής μας, για να σερβίρουν τις διαφημίσεις τους και να καταμετρούν τις αποκρίσεις των χρηστών σε αυτές, και αυτές οι εταιρείες («Ad Servers») μπορεί να συλλέγουν Μη-Προσωπικά Δεδομένα μέσω της χρήσης Cookies ή Web Beacons στην ιστοσελίδα μας. Σε μερικές περιπτώσεις, η συλλογή πληροφοριών μπορεί να διευκολυνθεί από τη στιγμιαία ανακατεύθυνση του φυλλομετρητή σας στο διαδικτυακό τόπο ενός Ad Server ή άλλου τρίτου προσώπου που λειτουργεί για λογαριασμό του χορηγού, διαφημιζόμενου ή συνεργάτη, πριν ανακατευθύνει το φυλλομετρητή σας στον επιθυμητό προορισμό (π.χ., πίσω στην ιστοσελίδα μας για να δείτε τη διαφήμιση, ή στο διαδικτυακό τόπο του διαφημιζόμενου). Αυτή η ανακατεύθυνση δεν θα είναι εμφανής σε εσάς.

 

Δεν ελέγχουμε αυτές τις μεθόδους καταμέτρησης τρίτων ή το πώς διαχειρίζονται τα Μη-Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγουν από αυτές. Παρ' όλα αυτά, απαιτούμε από τους χορηγούς, τους διαφημιζόμενους και τους Ad Servers που συλλέγουν πληροφορίες μέσω Cookies ή Web Beacons από την ιστοσελίδα μας να συμφωνήσουν στο ότι δεν θα συλλέξουν οποιαδήποτε Προσωπικά Δεδομένα από τους χρήστες της ιστοσελίδας μας χωρίς τη συγκατάθεσή αυτών. Θα πρέπει να ελέγχετε τις Πολιτικές Προστασίας Δεδομένων των άλλων διαδικτυακών τόπων που επισκέπτεστε μέσω της ιστοσελίδας μας, ώστε να κατανοήσετε πώς αυτοί χρησιμοποιούν τα Cookies ή Web Beacons στις Ιστοσελίδες τους.

 

Ποια είναι η νομική βάση για την επεξεργασία των δεδομένων;

 

Συλλέγουμε τα προσωπικά δεδομένα που μοιράζεστε μαζί μας βασιζόμενοι σε μία ή περισσότερες από τις παρακάτω νομικές βάσεις:

  • όπως απαιτείται για την εκπλήρωση των όρων χρήσης της ιστοσελίδας μας σύμφωνα με τη συγκατάθεσή σας, την οποία μπορείτε να ανακαλέσετε βάσει των δικαιωμάτων σας ως αναλυτικά παρατίθενται πιο κάτω ανά πάσα στιγμή μέσω του Λογαριασμού σας,

  • όπως απαιτείται για τη συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις,

  • όπως απαιτείται για τα δικά μας έννομα συμφέροντα (ή τρίτων).

 

Συνεπώς, τα προσωπικά σας δεδομένα χαίρουν νόμιμης επεξεργασίας από την ΕΕΘΕΨΥ τόσο κατά το στάδιο της συλλογής τους όσο και κατά την επεξεργασία τους, σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 (ενσωμάτωση οδηγίας 95/46/ΕΚ) και του Ν. 3471/2006, ως ισχύουν αλλά και του νέου Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679. Με την εγγραφή σας στις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας μας συναινείτε επίσης στην αποθήκευση και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με την παρούσα Δήλωση.

 

Πώς μοιραζόμαστε τις πληροφορίες που συλλέγουμε

 

Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε από εσάς είναι σημαντικές. Με κανένα τρόπο δεν θα εκμεταλλευτούμε τις πληροφορίες σας ή θα διαβιβάσουμε αυτές σε τρίτους εκτός της Εταιρίας μας χωρίς τη συγκατάθεσή σας, παρά μόνο στις περιπτώσεις που σημειώνονται στην παρούσα Πολιτική. Η δε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα επιτρέπεται μόνο σε εξουσιοδοτημένα πρόσωπα – συνεργάτες μας τα οποία απαιτείται να έχουν πρόσβαση για την εξυπηρέτηση των λειτουργικών αναγκών της ΕΕΘΕΨΥ.

 

Προκειμένου να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας θα μοιραστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα με ορισμένες τρίτες εταιρείες, οι οποίες ενεργούν κατ’ εντολήν μας (εκτελούντες την επεξεργασία) παρέχοντάς μας υπηρεσίες φιλοξενίας (hosting) και μαζικής αποστολής email με σκοπό την παροχή βέλτιστης υπηρεσίας προς εσάς (νόμιμος επαγγελματικός σκοπός / επιχειρηματική ανάγκη / επιστημονική ενημέρωση). Η ΕΕΘΕΨΥ διασφαλίζει την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από τους συνεργάτες-τρίτες εταιρείες με συμβατικές ρήτρες περιορισμού του σκοπού επεξεργασίας και τήρησης των κατά τον ΓΚΠΔ τεχνικών και οργανωτικών μέτρων για την ορθή και ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Ωστόσο, οι Συνδεδεμένες εταιρίες θα σέβονται πάντα τις επιλογές σας σχετικά με το ποιος μπορεί να έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας και παρέχουν από την πλευρά τους επαρκείς εγγυήσεις αναφορικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Όσοι εκ των ανωτέρω έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας υποχρεούνται σε τήρηση της εμπιστευτικότητας αυτών.

Στην περίπτωση κατά την οποία η κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων σε τρίτον κρίνεται απαραίτητη για οποιονδήποτε λόγο, η ΕΕΘΕΨΥ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι η επεξεργασία των δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τους σκοπούς και εντός των ορίων που είχε λάβει χώρα εξαρχής η συλλογή δεδομένων.

 

Πώς αποθηκεύουμε και διασφαλίζουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε

 

Αποθήκευση και ασφάλεια πληροφοριών

 

Χρησιμοποιούμε παρόχους υπηρεσιών φιλοξενίας δεδομένων για να φιλοξενήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε και επίσης χρησιμοποιούμε τεχνικά μέτρα για την εξασφάλιση των δεδομένων σας.

 

Ανανέωση των Δεδομένων σας και Επικοινωνία μέσω της ιστοσελίδας μας

 

Α. Ανανέωση των Προσωπικών Δεδομένων σας

 

Τα εργαλεία της ιστοσελίδας μας που συλλέγουν και αποθηκεύουν τα δεδομένα που εισάγετε αυτοματοποιημένα, σας επιτρέπουν να δείτε, διορθώσετε και ανανεώσετε τις πληροφορίες που έχετε εισάγει, κάνοντας εισαγωγή στο προφίλ σας και πατώντας τον αντίστοιχο υπερσύνδεσμο για την προβολή και επεξεργασία των δεδομένων σας.

 

Β. Διαγραφή των Προσωπικών Δεδομένων σας

 

Σε περίπτωση που για την πρόσβαση σε κάποιες από τις υπηρεσίες και το περιεχόμενο των διαδικτυακών τόπων της ΕΕΘΕΨΥ ζητηθεί από τους χρήστες η καταχώρηση προσωπικών τους δεδομένων, εκείνοι έχουν  το δικαίωμα να είναι εξασφαλισμένοι ότι, σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά τους δεδομένα είναι πάντοτε ενημερωμένα. Οι χρήστες έχουν το νόμιμο δικαίωμα να ζητήσουν τη διόρθωση ή τη διαγραφή τους. Επιπλέον, μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να ζητήσουν να σταματήσουμε την επαφή και επικοινωνία μαζί τους.

Εάν επιθυμείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας ώστε να ενημερωθείτε για τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε στην εξής διεύθυνση ΕΕΘΕΨΥ (Παιωνίου 2 & Αχαρνών). Κατά την επικοινωνία μαζί μας παρακαλείσθε να αναφέρετε το όνομα της ηλεκτρονικής σελίδας, όπου παρείχατε τα δεδομένα σας, καθώς επίσης και ποιες συγκεκριμένες πληροφορίες θα επιθυμούσατε να διορθωθούν, τροποποιηθούν ή διαγραφούν. Τα αιτήματά σας θα αντιμετωπίζονται άμεσα και με ορθό τρόπο. Τα αιτήματα για διαγραφή δεδομένων υπόκεινται σε όλες τις σχετικές διατάξεις νόμου και ηθικής σχετικά με υποχρεώσεις αναφοράς ή τήρησης ή αποθήκευσης, οι οποίες επιβάλλονται στην ΕΕΘΕΨΥ.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς, πρέπει να στείλετε μαζί με το αίτημά σας αποδεικτικό στοιχείο για την ταυτότητά σας και θα λάβετε απάντηση εντός τριάντα  (30) ημερών από την παραλαβή του αιτήματος.

Γνωρίστε και εφαρμόστε τις βασικές αρχές της Θετικής Ψυχολογίας !

Περισσότερα

Γίνετε μέλη της ΕΕΘΕΨΥ για να συμμετέχετε στα συνέδριά μας με μειωμένο κόστος και να έχετε άμεση ενημέρωση για τα δρώμενα στον τομέα της Θετικής Ψυχολογίας!

Γ. Περιορισμοί που αφορούν την Ανανέωση ή Διαγραφή των Προσωπικών Δεδομένων

 

Εφόσον ζητήσετε να διαγραφείτε, τα Προσωπικά Δεδομένα σας θα διαγραφούν από τις ενεργές βάσεις δεδομένων μας καθώς και από τα αντίγραφα ασφαλείας, όπου αυτό είναι εφικτό. Θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι δεν είναι τεχνολογικά δυνατόν να διαγραφεί καθένα ξεχωριστά στοιχείο από τις πληροφορίες που έχετε παρέχει στην ΕΕΘΕΨΥ από τους servers μας.

 

Διατήρηση των δεδομένων

 

Το πόσο καιρό διατηρούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς εξαρτάται από τον τύπο των πληροφοριών. Οι πληροφορίες που κρίνονται ως απαραίτητες κατά την εγγραφή σας, διατηρούνται καθ’ όλο το χρονικό διάστημα που εξακολουθεί να υφίσταται η εγγραφή σας ως χρήστη-μέλους της ιστοσελίδας μας. Σε κάθε χρήση θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου οι πληροφορίες σας να παραμείνουν ασφαλείς έχοντας ήδη λάβει όλα τα απαραίτητα προς τούτο τεχνικά και οργανωτικά μέτρα.

 

Αν κριθεί ότι είναι απαραίτητο για να συμμορφωθούμε σε νομικές ή κανονιστικές υποχρεώσεις μας, να επιλύσουμε διαφορές ή να ενισχύσουμε τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης, μπορούμε να διατηρήσουμε κάποια από τα δεδομένα σας, όπως απαιτείται, ακόμη και αν έχει κλείσει ο λογαριασμός ή δεν υπάρχει πια ανάγκη παροχής υπηρεσιών προς εσάς.

 

Ποια είναι τα δικαιώματά σας και πώς να αποκτήσετε πρόσβαση και να ελέγξετε τις πληροφορίες σας

 

Σε κάθε περίπτωση εσείς έχετε τον έλεγχο για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων. Ειδικότερα με το νέο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΓΚΠΔ/GDPR) 2016/679 της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναγνωρίζονται και διασφαλίζονται τα ακόλουθα δικαιώματα σας:

 

  • Δικαίωμα διαφανούς ενημέρωσης, ανακοίνωσης και ρυθμίσεις για την άσκηση των δικαιωμάτων σας (άρθρο 12, 13, 14 ΓΚΠΔ), δηλαδή το δικαίωμά σας να ενημερωθείτε για το πώς χρησιμοποιούνται τα προσωπικά σας δεδομένα (όπως αναλυτικά γίνεται με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου (Privacy Policy).

  • Δικαίωμα πρόσβασης (άρθρο 15 ΓΚΠΔ) στα προσωπικά δεδομένα που έχουμε συλλέξει από εσάς.

  • Δικαίωμα διόρθωσης (άρθρο 16 ΓΚΠΔ) των ανακριβών προσωπικών πληροφοριών που έχουμε για εσάς.

  • Δικαίωμα διαγραφής («δικαίωμα στη λήθη») (άρθρο 17 ΓΚΠΔ) του λογαριασμού Μέλους - Χρήστη και των πληροφοριών που έχουμε σχετικά με εσάς.

  • Δικαίωμα να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων (άρθρο 18 ΓΚΠΔ).

  • Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων σας (άρθρο 20 ΓΚΠΔ), δηλαδή το δικαίωμα να μεταφέρουμε τα δεδομένα σας είτε σε σας είτε σε άλλον πάροχο υπηρεσιών.

  • Δικαίωμα εναντίωσης (άρθρο 21 ΓΚΠΔ) στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

  • Δικαίωμα ανάκλησης της ήδη δοθείσας συγκατάθεσης σας (άρθρο 7 ΓΚΠΔ), δηλαδή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή για επεξεργασία που γίνεται με βάση τη συγκατάθεση. Η νομιμότητα της επεξεργασίας των δεδομένων σας δεν επηρεάζεται από την ανάκληση της συγκατάθεσης έως το χρονικό σημείο που αιτηθήκατε την ανάκληση.

  • Δικαίωμα να προβείτε σε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή, Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Λ. Κηφισίας 1-3, Αθήνα, Τ.Κ. 115 23, +30 210 6475600, contact@dpa.gr).

Προσωπικές Πληροφορίες και Παιδιά

 

α. Οι περισσότερες πληροφορίες που προσφέρουν οι ιστοσελίδες της ΕΕΘΕΨΥ απευθύνονται σε άτομα 18 ετών και άνω. Σε περίπτωση που ανήλικοι χρήστες αυτοβούλως επισκεφθούν σελίδες με υλικό ακατάλληλο / προσβλητικό /ανήθικο και το οποίο δεν είναι δυνατό να ελέγχεται συνεχώς, η ΕΕΘΕΨΥ δεν φέρει καμία ευθύνη.

 

β. Η ΕΕΘΕΨΥ δεν θα συλλέξει, χρησιμοποιήσει ή αποκαλύψει εν γνώσει της προσωπικά δεδομένα από ανήλικους κάτω των 18 ετών, χωρίς να έχει εξασφαλίσει προηγουμένως τη συγκατάθεση του γονέα ή κηδεμόνα του. Από πλευράς μας,  παρέχουμε στον κηδεμόνα: ι) ειδοποίηση σχετικά με το συγκεκριμένο τύπο προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται από τον ανήλικο και ιι) τη δυνατότητα να φέρουν αντίρρηση σε περαιτέρω συλλογή, χρήση ή αποθήκευση πληροφοριών αυτού του είδους.

 

γ. Η ΕΕΘΕΨΥ δεν συλλέγει εν γνώσει της προσωπικές πληροφορίες από ανηλίκους κάτω των 18 ετών. Εάν διαπιστώσει ότι έχει συλλέξει οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες από ανήλικο κάτω των 18 ετών χωρίς την προγενέστερη γονική συναίνεση, θα διαγράψει τις πληροφορίες από τη βάση δεδομένων της το συντομότερο δυνατό.

 

δ. Η ΕΕΘΕΨΥ συμμορφώνεται με τη νομοθεσία για την προστασία ανηλίκων και κάθε σχετική διάταξη νόμου.

 

Αποκάλυψη των Δεδομένων σας

 

Εκτός των περιπτώσεων που αναφέρονται παρακάτω ή των περιπτώσεων που έχετε συμφωνήσει εσείς, η ΕΕΘΕΨΥ δεν θα αποκαλύψει οποιοδήποτε Προσωπικό Δεδομένο συλλέγει από εσάς μέσω της Ιστοσελίδας.

 

Μπορεί να αποκαλύψουμε Προσωπικά Δεδομένα σε τρίτους μόνο: (1) για να συμμορφωθούμε με ισχύουσες νομικές απαιτήσεις όπως νόμους, κανονισμούς, εντάλματα, δικαστικές κλητεύσεις ή εντολές δικαστηρίων ή (2) σε ειδικές περιπτώσεις, όπως απόκριση σε φυσικό κίνδυνο σε εσάς ή άλλους, για την προστασία ιδιοκτησίας ή την υπεράσπιση ή διεκδίκηση νομικών δικαιωμάτων. Σε περίπτωση που είμαστε νομικά αναγκασμένοι να αποκαλύψουμε Προσωπικά Δεδομένα σε τρίτους, θα επιχειρήσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας εκτός εάν αυτό παραβιάζει το νόμο ή εντολή δικαστηρίου. Επιπλέον, δύναται να αποκαλύψουμε Προσωπικά Δεδομένα όπως περιγράφεται παρακάτω.

 

Α. Αποκάλυψη σε Συνεργάτες Λειτουργίας και Συντήρησης

 

Οι συνεργάτες λειτουργίας και συντήρησης της ιστοσελίδας μας μερικές φορές έχουν περιορισμένη πρόσβαση στα Προσωπικά σας Δεδομένα στα πλαίσια παροχής προϊόντων ή υπηρεσιών προς την ΕΕΘΕΨΥ. Σε αυτούς τους συνεργάτες περιλαμβάνονται οι προμηθευτές που μας παρέχουν τεχνολογία, υπηρεσίες και / ή περιεχόμενο για τη λειτουργία και συντήρηση της Ιστοσελίδας μας. Εκτός εάν δεν είστε εγγεγραμμένοι στις υπηρεσίες μελών της ιστοσελίδας μας, αυτοί οι συνεργάτες μπορεί να έχουν πρόσβαση στη διεύθυνση email σας ώστε να σας στείλουν newsletters ή ειδικές προσφορές ή για λόγους ερευνών αγοράς λειτουργώντας για λογαριασμό μας. Η πρόσβαση στα Προσωπικά σας Δεδομένα από αυτούς τους συνεργάτες περιορίζεται στις αναγκαίες πληροφορίες που απαιτούνται στο συνεργάτη ώστε να διεξάγει τις λειτουργίες που του έχουν ανατεθεί από την ΕΕΘΕΨΥ. Απαιτούμε επίσης από τους συνεργάτες τεχνολογικής υποδομής και συντήρησης της ιστοσελίδας μας 1) να προστατεύουν τα Προσωπικά σας Δεδομένα που ορίζονται από τη συγκεκριμένη Πολιτική Προστασίας, και 2) να μη χρησιμοποιούν ή αποκαλύπτουν τα Προσωπικά σας Δεδομένα για οποιοδήποτε λόγο πέραν των προσφερόμενων σε εμάς προϊόντων και υπηρεσιών.

 

Β. Αποκάλυψη σε Ιστοσελίδες Τρίτων Συνεργατών

 

Ορισμένο περιεχόμενο και υπηρεσίες που σας παρέχονται από την ιστοσελίδα σας παρέχονται μέσω ή και σε άλλους διαδικτυακούς τόπους και ελέγχονται από άλλες εταιρείες («Ιστοσελίδες Τρίτων Συνεργατών»). Η ΕΕΘΕΨΥ δεν αποκαλύπτει τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε αυτές τις Ιστοσελίδες Τρίτων Συνεργατών δίχως τη συγκατάθεσή σας, όμως θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι οποιαδήποτε πληροφορία αποκαλύπτετε σε αυτές δεν υπόκειται σε αυτήν την Πολιτική Προστασίας. Η ΕΕΘΕΨΥ δεν υποστηρίζει ούτε είναι υπεύθυνη για τις πρακτικές προστασίας αυτών των Ιστοσελίδων Τρίτων Συνεργατών. Θα πρέπει να ελέγχετε την πολιτική προστασίας σε αυτές τις ιστοσελίδες ώστε να κατανοήσετε πώς η Ιστοσελίδα του κάθε Τρίτου Συνεργάτη συλλέγει και χρησιμοποιεί τα Προσωπικά σας Δεδομένα.

 

Γ. Αποκάλυψη σε Άλλες Ιστοσελίδες

 

Επιπρόσθετα με τις Ιστοσελίδες Τρίτων Συνεργατών, η ιστοσελίδα μας προσφέρει και υπερσυνδέσμους προς άλλες τρίτες ιστοσελίδες που λειτουργούν από εταιρείες που δεν έχουν καμία σχέση με την ΕΕΘΕΨΥ και που δεν έχουν συμβόλαια συνεργασίας για παροχή περιεχομένου ή υπηρεσιών με αυτό. Αυτοί οι υπερσύνδεσμοι μπορεί να βρεθούν σε διαφημίσεις, να αναφέρονται στο περιεχόμενο, ή να είναι τοποθετημένοι δίπλα σε ονόματα ή λογότυπα χορηγών. Η ΕΕΘΕΨΥ δεν αποκαλύπτει τα Προσωπικά σας Δεδομένα σε αυτές τις τρίτες ιστοσελίδες δίχως τη συγκατάθεσή σας. Η ΕΕΘΕΨΥ δεν υποστηρίζει και δεν είναι υπεύθυνη για τις πρακτικές προστασίας αυτών των ιστοσελίδων. Εάν επιλέξετε να πατήσετε κάποιον από αυτούς τους υπερσυνδέσμους, θα πρέπει να ελέγχετε την πολιτική προστασίας σε αυτές τις ιστοσελίδες ώστε να κατανοήσετε πώς αυτές συλλέγουν και χρησιμοποιούν τα Προσωπικά σας Δεδομένα.

 

Δ. Αποκάλυψη Συγκεντρωτικών Πληροφοριών

 

Η ΕΕΘΕΨΥ μπορεί να παρέχει Συγκεντρωτικές Πληροφορίες σε τρίτα πρόσωπα. Για παράδειγμα, μπορεί να ενημερώσουμε τρίτα πρόσωπα όσον αφορά τον αριθμό των χρηστών της Ιστοσελίδας μας καθώς και τις ενέργειες που διεξάγουν κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους.

 

Πώς κρατάμε τις πληροφορίες σας ασφαλείς

 

Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα βάσει του ΓΚΠΔ προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα είναι ασφαλή καθ’ όλη τη διάρκεια της επεξεργασίας τους και καταβάλλουμε συνεχώς κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφαλή τήρηση τους.

 

Εσωτερική Διαχείριση Ασφάλειας και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

 

Παρακάτω φαίνονται ορισμένες από διαδικασίες ασφάλειας που χρησιμοποιεί η ΕΕΘΕΨΥ για την προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων:

 

  • Απαιτεί τόσο το e-mail όσο και έναν κωδικό πρόσβασης ώστε οι χρήστες να αποκτούν πρόσβαση στα Προσωπικά Δεδομένα τους.

  • Χρησιμοποιεί firewalls για την προστασία των πληροφοριών που αποθηκεύονται στους διακομιστές του.

  • Παρακολουθεί στενά τον περιορισμένο αριθμό των υπαλλήλων της που έχουν πρόσβαση στα Προσωπικά σας Δεδομένα.

  • Απαιτεί από όλους τους εργαζόμενους στην ΕΕΘΕΨΥ να συμμορφώνονται με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

  • Διατηρεί αντίγραφα ασφαλείας των συστημάτων του για την προστασία της ακεραιότητας των Προσωπικών Δεδομένων και των Προσωπικών Πληροφοριών σας.

 

Cookies

 

Η Εταιρία μας συχνά κάνει χρήση της τεχνολογίας των cookies προκειμένου ενδεικτικά να προβεί σε αποθήκευση ρυθμίσεων που πραγματοποιείται στο λογαριασμό σας, να πραγματοποιηθεί η σύνδεσή σας στο λογαριασμό Χρήστη-Μέλους που διατηρείτε και να γίνει έλεγχος και ταυτοποίηση της ταυτότητάς σας, για να εντοπιστεί ενδεχόμενη απάτη ή κατάχρηση των υπηρεσιών που παρέχουμε, και να διασφαλιστεί η ασφαλής πλοήγηση στο site μας, να επιτραπεί η είσοδος μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, να δίνεται η δυνατότητα καταχώρησης σχολίων είτε απευθείας στο site ή μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να προβληθούν διαφημίσεις και να γίνει ανάλυση και να εξαχθούν τα σχετικά στατιστικά στοιχεία, να εξασφαλίσουμε υψηλές επιδόσεις κατά τη λειτουργία του site μας (π.χ., σωστή και συνεχής λειτουργία).

 

Συλλέγουμε Μη-Προσωπικά Δεδομένα για τη χρήση που κάνετε στην Ιστοσελίδα μας και τη χρήση των ιστοσελίδων των επιλεγμένων χορηγών και διαφημιζόμενων στην Ιστοσελίδα μας μέσω της χρήσης Cookies. Για τον κάθε υπολογιστή που αποκτά πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας τού ανατίθεται ένα διαφορετικό Cookie. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από τα Cookies (α) μας βοηθούν να παράγουμε δυναμικά τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο στις Ιστοσελίδες ή τα Newsletters, (β) μας επιτρέπουν να παρακολουθούμε στατιστικά τον αριθμό επισκεπτών στην ιστοσελίδα μας και στις ιστοσελίδες των χορηγών και διαφημιζόμενων, (γ) μας δείχνουν πόσοι παραλήπτες ανοίγουν τα email μας και (δ) για ποιον σκοπό γίνονται αυτές οι ενέργειες. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες από τα Cookies για να στοχεύσουμε συγκεκριμένες διαφημίσεις στο φυλλομετρητή (browser) σας ή για να καθορίσουμε τη δημοτικότητα συγκεκριμένου περιεχομένου ή διαφημίσεων. Τα Cookies επίσης χρησιμοποιούνται για τη διευκόλυνση του χρήστη στην εγγραφή του, ως βοηθήματα πλοήγησης και για την καταμέτρηση του κάθε session.

 

Οι περισσότεροι φυλλομετρητές μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να απορρίπτουν τα Cookies. Εάν απορρίψετε τα Cookies μας, ορισμένες λειτουργίες και διευκολύνσεις της Ιστοσελίδας μπορεί να μη λειτουργούν ορθά. Παρ' όλα αυτά δεν είναι ανάγκη να αποδέχεστε τα Cookies για να μπορέσετε να διαβάσετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας. Δεν συνδέουμε τα Μη-Προσωπικά Δεδομένα από τα Cookies με τα Προσωπικά Δεδομένα δίχως τη συγκατάθεσή σας και δεν χρησιμοποιούμε τα Cookies για να συλλέξουμε ή αποθηκεύσουμε Προσωπικά σας Δεδομένα.

 

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε Web Beacons για να συλλέξουμε Μη-Προσωπικά Δεδομένα για τη χρήση που κάνετε στην Ιστοσελίδα μας και τη χρήση των ιστοσελίδων των επιλεγμένων χορηγών και διαφημιζόμενων στην Ιστοσελίδα μας, καθώς και τη χρήση ειδικών προωθητικών ενεργειών ή Newsletters. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από τα Web Beacons (α) μας επιτρέπουν να παρακολουθούμε στατιστικά τον αριθμό επισκεπτών στην ιστοσελίδα μας και στις ιστοσελίδες των χορηγών και διαφημιζόμενων, (β) μας δείχνουν πόσοι παραλήπτες ανοίγουν τα e-mail μας και (γ) για ποιον σκοπό γίνονται αυτές οι ενέργειες. Τα Web Beacons που χρησιμοποιούμε δεν χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση των ενεργειών σας, εκτός του positiveemotions.gr. Δεν συνδέουμε τα Μη-Προσωπικά Δεδομένα από τα Web Beacons με τα Προσωπικά Δεδομένα δίχως τη συγκατάθεσή σας και δεν χρησιμοποιούμε τα Web Beacons για να συλλέξουμε ή αποθηκεύσουμε Προσωπικά σας Δεδομένα.

 

Γνωστοποίηση του υπευθύνου προστασίας προσωπικών δεδομένων και άσκησης δικαιωμάτων του χρήστη

 

Αν επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα σας ή να ενημερωθείτε/πληροφορηθείτε σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την Γραμματεία μας (οδός Παιωνίου 2- Αθήνα, ΤΚ 10440, e-mail : info@positiveemotions.gr, Τηλ. 210-8251536).

Η ΕΕΘΕΨΥ διατηρεί το δικαίωμά της, κατόπιν μελέτης του σχετικού αιτήματός σας, να προβαίνει εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος δύο (2) μηνών το αργότερο, στην ικανοποίησή του και υπό την προϋπόθεση ότι είναι νόμιμο και βάσιμο. Πριν από την παροχή μας σε εσάς προσωπικών δεδομένων, ενδέχεται να σας ζητήσουμε απόδειξη για την ταυτότητά σας και επαρκείς πληροφορίες για τις συναλλαγές σας με εμάς από τις οποίες μπορούμε να εντοπίζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.

 

Εάν αποφασίσετε να διαγραφείτε από κάποια υπηρεσία ή επικοινωνία, θα προσπαθήσουμε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας το συντομότερο δυνατό, παρ' όλο που μπορεί να χρειαστούμε ορισμένο χρόνο ή / και πληροφορίες πριν μπορέσουμε να επεξεργαστούμε το αίτημά σας. Η ΕΕΘΕΨΥ επιφυλάσσεται των δικαιωμάτων της να διατηρήσει τα προσωπικά σας δεδομένα στις περιπτώσεις εκείνες που υφίσταται έννομη υποχρέωσή της ή άσκηση νομίμων αξιώσεων ή εκπλήρωσης των συμβατικών της υποχρεώσεων.

 

Αλλαγές της Συγκεκριμένης Δήλωσης Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

 

Θα σας ενημερώσουμε κατάλληλα, μέσω της ιστοσελίδας μας, εάν και εφόσον υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στη συγκεκριμένη Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα που να αφορούν την επέκταση της άδειας χρήσης ή αποκάλυψης των Προσωπικών σας Δεδομένων σε σχέση με την προηγούμενη έκδοσή της. Η συνέχιση χρήσης της ιστοσελίδας μας καταδεικνύει την αποδοχή των αλλαγών. Μπορείτε φυσικά να επιλέξετε τη μη-αποδοχή σταματώντας τη χρήση της ιστοσελίδας μας. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με τους όρους της συγκεκριμένης Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και των ανανεώσεων αυτής, παρακαλούμε βγείτε από την Ιστοσελίδα αμέσως.

 

Η ΕΕΘΕΨΥ μπορεί να προβεί σε μη σημαντικές αλλαγές στη συγκεκριμένη Δήλωση Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα οι οποίες να μην επηρεάζουν τα Προσωπικά σας Δεδομένα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η ΕΕΘΕΨΥ μπορεί να μην ενημερώσει το χρήστη για τέτοιες μη σημαντικές αλλαγές.

 

Χρήσιμα Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

 

Στοιχεία Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ):

 

Γραφεία: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 6475600, Fax: +30-210 6475628, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Διεύθυνση: Παιωνίου 2

10440, Αθήνα

E-mail: info@positiveemotions.gr

Τηλέφωνο: 210 8251536

Fax: 210 8251581

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  • Facebook Social Icon

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ

ΣΤΟ newsletter